• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Basın Mensupları ile Buluştu

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Basın Mensupları ile Buluştu

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü ile ilgili olarak basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü ile ilgili olarak basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Proğramda konuşan Başkan Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım´ın her ilçe için asgari üç, öneri istediğini Ataşehir için 5 proje önerdiklerini söyledi. Sancaktepe´de yaptıklarının, Ataşehir´de de yapacaklarının teminatı olduğunu ifade eden Erdem, ?Biz görev adamıyız. Bize büyüklerimiz nereyi uygun görürlerse orada görev yapmaya hazırız. 2009 seçimlerinde Ataşehir´de aday olmak istedim fakat beni Sancaktepe´ye uygun gördüler. 10 yıl görev yaptıktan sonra bu kez Sancaktepe´yi istememe rağmen bu defa Ataşehir´de görevlendirildik?dedi. Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü´ndeki kahvaltıya Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem´in yanı sıra İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Yılmaz, İlçe yöneticileri ile Ataşehir ve komşu ilçelerde faaliyet gösteren basın mensupları katıldı.
Kahvaltı sonrasında basın mensuplarıyla salonda yapılan toplantının açılışında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, ilçe teşkilatı olarak seçim startını verdiklerinin altını çizerek; ?Artık seçim startını vererek yolumuza doludizgin devam ediyoruz. 31 Mart 2019 seçimleriyle ilgili Ataşehir´de Ak parti olarak Ataşehir Belediyesini hizmet ve insan odaklı belediyecilikle tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Genel Başkanımızın teveccühü ile Ataşehir´e ödüllü bir belediye başkan adayımız var. Ataşehirlilerin çok yakından tanıdığı Sayın İsmail Erdem. Ataşehir İsmail Erdem´i, İsmail Erdem´de Ataşehir´i çok iyi tanıyor. Öncelikle ben sayın başkanımıza hoş geldin diyorum. Böyle bir görevi kabul ettiği için de kendisine çok teşekkür ediyorum.? Dedi.
Sancaktepe´nin Ataşehir ile birlikte ilçe ve belediye olduğunu vurgulayan İsmail Erdem, 80´li yıllarda Refah partisinde başlayan siyasi hayatını ve Sancaktepe´deki görev süresindeki 10 yılda yaptığı çalışmalar ile eğitim, kültür ve sosyal donatı alanlarının da aralarında olduğu yatırımlar ile verilen sosyal hizmetleri basın mensuplarıyla paylaşarak Sancaktepe´de yaptıklarının Ataşehir´de yapacaklarına gösterge olacağının belirtti. 31 Mart akşamına kadar Sancaktepe´de görevinin devam edeceğine işaret eden Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmil Erdem, ?Ataşehirlilerin güvenini de alarak, Ataşehir halkının da bize yetki vereceğine inanıyoruz. 1 Nisan sabahı itibariyle de kaldığımız yerden devam edeceğiz. İdeallerimiz yüksek, geleceği ve çocukların istikbalini düşünüyoruz. Ülkemizin ortak geleceğine ne katkılar yapabiliriz. Anadolu insanının yerleştiği güzel Ataşehir´e hizmet etmek bizler için ayrıca mutluluk verici. Kısa bir pencereden Sancaktepe´de yaptıklarımı sizlere aktarmış oldum. Bilenler bilir, bilmeyenlerde bu şekilde ifade etmiş olayım? diye konuştu.
İstanbul´da planı olmayan, plan görmemiş tek mahalle Mustafa Kemal olduğuna işaret eden Erdem, ?Mustafa Kemal hepten plansız bir mahalle. Yani İstanbul´da planı olmayan, plan görmemiş tek mahalle Mustafa Kemal Mahallesidir. Esatpaşa, Örnek Fetih mahalleleri ise kendi içlerinde ayrı bir uygulaması var. Ataşehir´i 10 yıl önce nasıl bıraktıysak, geldiğimizde aynı şeylerle karşılaşıyoruz. Maalesef plan aşamasında hiçbir başarı elde edilmemiş. Ne Kadıköy´ün nede Ataşehir Belediyesini Atatürk mahallesine bir katkısı olmamış. Buradaki yapılar TOKİ ve Şehircilik Bakanlığının eserleridir? dedi. Erdem, ?İşi sahiplenmek önemli ve Sancaktepe´de yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Teknik ekiple Ataşehir´de yapacağımız çalışmaları müzakere ettik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım Bey büyüğümüz her ilçe için asgari üç, beş öneri istedi. Bizde Ataşehir´de 5 proje önerdik.? Dedi.
Erenköy Gümrüğü´nün kaldırılması ve Millet Bahçesi olarak dönüştürülmesini talep ettiklerini kaydeden İsmail Erdem, bu proje ile Ataşehir´de ilk Millet Bahçesinin hizmete alınacağını kaydetti.
İkinci projelerinin İçerenköy´deki Hal binasının taşınması ile açığa çıkacak alanda planlandı. Yeni yer için Tuzla tarafında inşaatına başlandı. Bitiminde Hal buradan taşınacak. Orada bir kısım idari tesis kamu adına ayrılacak. Geri kalanı da şehir meydanı olarak yeşillendirilecek.? Dedi.
üçüncü proje olarak; içinde yüzme havuzu, spor mekânları var olabileceği birisi İçerenköy, diğeri Esatpaşa olmak üzere iki spor kompleksini hayata geçireceğiz.
Kayışdağı´nda Çamlıca Tepesi gibi bir tesis yapılarak halkın hizmetine açılması talepleri olduğuna işaret eden Erdem, beşinci proje olarak da orman alanında bir mesire alanı, sosyal tesis talep ettik.
Erdem, bunların dışında kendilerinin de yüze yakın projelerinin olduğunu, zamanı geldiğinde bunları açıklayacaklarını söyledi.



Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti